BINNENLANDSE DISTRIBUTIE - TRANSPORT NEDERLAND

N-Logistics is gespecialiseerd in het vervoeren van groupage-zendingen en beschikt over een eigen distributienetwerk in Nederland. Van losse pallet- tot deelladingen, wij regelen uw binnenlandse distributie tot in de puntjes. Wij werken snel en efficiënt, mede door onze jarenlange ervaring op de binnenlandse markt en ons kantorennetwerk op strategische plaatsen. Onze binnenlandse distributie kan worden ingezet voor onder andere: “food” (temperatuur gecontroleerd vervoer), industriële producten, electronica, huishoudelijke chemicaliën en ADR.

Trekker + oplegger (1)

TRANSPORT NEDERLAND, BINNEN 24 UUR GELEVERD

Snel en efficiënt uw zending aanmelden kan bij N-Logistic digitaal via E-Shipment tussen 08:00 en 16:00 uur. N-Logistics biedt een 24-uurs service.

Voor meer info neemt u gerust contact met ons op.

NACHTDISTRIBUTIE - TRANSPORT TERWIJL U SLAAPT

Bij nachtdistributie vindt de uitlevering van uw zendingen buiten bedrijfskritische uren plaats. De uitlevering gebeurt ‘s nachts. Chauffeurs die in het bezit zijn van de sleutels en beveiligingscodes leveren ‘s nachts uw goederen af. Hierdoor is de aanwezigheid van uw eigen personeel niet meer nodig.

Bij nachtdistributie werkt onze chauffeur compleet zelfstandig
Nadat de nachtdistributie heeft plaatsgevonden kunt u de volgende dag direct aan het werk met de goederen. Onze chauffeur werkt compleet zelfstandig; hij lost de goederen op de aangewezen plaats en neemt, indien aanwezig, retourzendingen weer mee terug.

PHOTO-2022-11-22-17-19-55

WIJ BIEDEN U